Wij willen ons bedrijf graag goed presenteren en daarom vroegen wij nieuwe medewerkers altijd om een foto wanneer zij bij ons in dienst traden. Wij hebben gemerkt dat dit echter niet altijd het effect had dat wij hoopten omdat wij zagen dat onze mensen met heel verschillende foto’s aan kwamen zetten. De een kwam met een heel officiële foto, terwijl de andere vakantiefoto’s doorstuurde waardoor wij een bonte verzameling van foto’s op onze site kregen. Dat zag er niet professioneel uit en dus hebben wij gekeken wat wij konden doen om te zorgen dat wij een mooie personeelfoto van de medewerkers konden laten maken. Wij hebben toen gezien dat wij moesten zorgen dat wij de mensen niet zelf een personeelfoto van de medewerkers zouden laten maken, maar dat wij een persoon zouden vragen om een personeelfoto van de medewerkers te maken. Wij hebben toen goed gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij iemand wilden vinden die een mooie personeelfoto van de medewerkers kon maken en wij hebben toen online gezocht naar een fotograaf die hier goed mee uit de voeten zou kunnen. Wij hebben toen de site jlf.nl gevonden en deze mensen hebben er alles aan gedaan om iets bijzonders aan te kunnen bieden. Ik heb gezien dat deze mensen begrijpen wat je wilt hebben wanneer je een goede indruk met je bedrijf wilt maken. Je wilt een personeelfoto van de medewerkers op je site kunnen plaatsen die een goede uitstraling heeft. Je moet namelijk niet hebben dat klanten denken dat ze met een groepje losgeslagen mensen moeten samenwerken. Wij hebben daarom gekeken hoe de mensen van jlf.nl iets moois voor ons konden maken en ik heb gemerkt dat men echt goede ideeën had. Ik heb namelijk al heel snel even contact gelegd met deze mensen om te horen wat zij voor mij konden betekenen. Ik kreeg toen te horen dat zij zeker een mooie personeelfoto van de medewerkers voor mij konden maken en dat de tarieven die zij rekenden ook niet slecht waren. Ik heb daarom gelijk een afspraak met hen gemaakt en ik heb mijn mensen laten weten dat wij een fotoshoot op het werk zouden gaan houden.

Deze fotograaf leverde een prachtige personeelfoto van de medewerkers

Ik wilde graag een personeelfoto van de medewerkers laten maken terwijl de mensen aan het werk waren. Dat is namelijk waar de klant hen ‘ontmoet’ dus wilde ik op de werkvloer graag de personeelfoto van de medewerkers laten maken. Ik ben blij dat ik met jlf.nl ben gaan werken omdat deze mensen snappen wat je nodig hebt om een goede, professionele maar toch niet te strakke indruk te maken op je klanten. Wij hebben een prachtige personeelfoto van de medewerkers ontvangen en wij zijn hier heel erg blij mee.

Wilt u ook een sessie aanvragen?

Mocht u ook graag een sessie willen aanvragen met deze mensen, dan kunt u:

  • Even naar de site jlf.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden aangeboden krijgt
  • Een keer contact opnemen om uw wensen door te nemen

Ik hoop dat u hier ook een mooie foto kunt laten maken. Deze mensen zullen er alles aan doen om een mooi resultaat neer te zetten.